RealPlayer voor Mobiele toestellen

RealPlayer voor Mobiele toestellen Nokia 9210 2.4.5a2

RealPlayer media bekijken op je Nokia telefoon

Ondanks de weinige gebruikers is het Realplayer-formaat (*.rm, *.rmvb etc.) een handige methode om multimedia met een hoge compressiefactor te openen. De gratis RealPlayer biedt goede afspeelkwaliteit voor onder andere Nokia 9210 telefoons. Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Ondanks de weinige gebruikers is het Realplayer-formaat (*.rm, *.rmvb etc.) een handige methode om multimedia met een hoge compressiefactor te openen. De gratis RealPlayer biedt goede afspeelkwaliteit voor onder andere Nokia 9210 telefoons.

RealPlayer voor Mobiele toestellen biedt de bekende functies (en knopjes voor) afspelen, stoppen en spoelen voor je telefoon. Heb je media gedownload in Realplayer-formaat dan speel je deze moeiteloos af, ook online media (streaming) opent goed in deze applicatie.

Het enige probleem van RealPlayer voor Mobiele toestellen zit hem in de compatibiliteit. Je vindt zelden nog multimedia-bestanden die zijn aangemaakt in Realmedia.

Heb je nog bestanden liggen in RealMedia-formaat dan is deze speler aangeraden. De meeste media speel je echter al met software zoals Mobiola Media Player. Alleen voor de RealPlayer fanboys dus.

RealPlayer voor Mobiele toestellen

Download

RealPlayer voor Mobiele toestellen Nokia 9210 2.4.5a2